Gratis Ultra Voedend Masker twv 48 euro 

bij aankoop van 75 euro aan Living Nature producten.

 

Het welbekende 'volle'  en heerlijk ruikende masker die ik veel in de behandelingen gebruik. 

 

Wie heeft er geen last van een droge huid op dit moment van veel binnen zijn en de koude schrale wind èn zon die geen goed doen aan de huid? Dit masker biedt een goede oplossing!

 

Gebruik dit masker 1 a 2 keer per week. Na het reinigen en eventueel peelen van uw huid brengt u dit ultra voedende masker rijk aan. 15 tot 20 min laten intrekken. Dan met vochtige vingertoppen losmasseren, afnemen en uw dag of nachtverzorging aanbrengen.

 

Dit masker kan ook `s nachts gebruikt worden. Breng dan het Ultra Voedende masker dunner aan en masseer het masker de volgende ochtend los met vochtige vingertoppen, afnemen en uw dag verzorging aanbrengen. 

 

Zolang de voorraad strekt. Op = Op

 

 

Gratis Purifying Cleanser twv 24,50 bij aankoop van een Hydraterende Toning Gel van Living Nature. 100 ml

 

Deze licht schuimende reiniger is geschikt voor de gecombineerde,vette en acnegevoelige huid en bevat geen zeepstoffen. Verwijderd onzuiverheden, overtollige vetten en make-up en brengt het natuurlijke vochtgehalte en PH waarde weer in evenwicht. Met zuiverend Manuka extract. 

Na de reiniging brengt u de Hydraterende toning gel aan. Even in laten trekken voor u de dag of nachtcreme aanbrengt. 

 

Samen 29,50 ipv 54,00

 

OP=OP

Een Gratis Cleansing Milk twv 24.50 bij aankoop van de Hydraterende Toning Gel. 

Deze lijn is voor de droge gevoelige huid en is ongeparfumeerd.

Na deze zeer zachte reiniging brengt u de Hydraterende Toning Gel aan. Deze sluit de porien en brengt de PH waarde van de huid weer op peil. Even in laten trekken voor u de dag of nachtcreme aanbrengt. 

 

Samen 24,50 ipv 49,00

 

Op=Op Kadobonnen van de Kolibri worden feestelijk ingepakt en kunnen telefonisch of via de mail besteld worden vanaf € 15,-. 

Bel: 06 22 19 21 22

Mail: cindysprenkeling@gmail.com

Mail: bodymindkolibri@quicknet.nl