LASH VOLUME LIFT 

Geef je natuurlijke wimpers een boost!

 

De Lash Volume Lift (LVL) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen en te liften waardoor je een frisse open blik krijgt. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en deze vorm wordt gemiddeld 6 weken behouden. De LVL techniek is niet schadelijk voor de wimpers.

De gemiddelde behandelingsduur is 60 min. 

 

Nazorg:

  • vermijd stromend water direct op uw wimpers gedurende de eerste 24 uur.
  • de eerste 24 uur na de behandeling niet wrijven in de ogen.
  • de eerste 24 uur geen mascara gebruiken.

Kosten:

  • Lash Volume Lift € 45,00
  • Lash Volume Lift incl. verven behandelde wimpers € 50,00


SUPER LASH  

 

Super lange wimpers in 4 weken!

 

Super Lash is een serum met een groeifactor die uw wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 bouwstoffen die uw wimperharen krachtiger, dikker en donkerder worden.

Het serum is makkelijk aan te brengen op de ooglidrand net boven de wimperinplant op de wijze zoals u een eyeliner aan zou brengen. 

 

Verkrijgbaar in mijn salon voor €49,95Living Nature Advanced Renewal Night Serum


Advanced Renewal Night Serum maakt gebruik van de kracht van klinisch bewezen natuurlijke D-ribose, een cellulaire energizer om de energievoorziening te herstellen en aan te vullen voor een gezonde huidfunctie. Hyaluronzuur biedt vitale collageenondersteuning voor een dikke huid, terwijl de biologische kokosolie zorgt voor vitale hydratatie en bescherming. Rozenbottelolie, rijk aan vitamine C en A, samen met biologische aloe vera neutraliseren schade door vrije radicalen en bevordert het herstel van de huid. Met zijn unieke eigenschappen biedt Manuka Honing uit Nieuw- Zeeland essentiele huidvoeding om een optimale huidgezondheid te bevorderen. Tijdens de slaap herstelt uw huid zich en het is belangrijk om dit proces aan te vullen met resultaatgerichte ingredienten zoals in dit Advanced Renewal Night Serum van Living Nature  zit. 100% natuurlijke en 78% biologische ingredienten. De Parelmoeren gouden formule glijdt over de huid voor een zachte, stralende teint. De luxe ervaring wort versterkt door de prachtige geur van vanille-peer, waardoor het ultieme zelfzorgritueel ontstaat. Voor alle leeftijden en huidtype geschikt als aanvulling op je nachtelijke routine. Nieuw van Living Nature

Living Nature's Bee Venom Masker van gecertificeerd biologisch katoenvezelmasker is het nieuwe anti-aging masker dat de helende en cel vernieuwende

eigenschappen van Manuka honing combineert met de activerende eigenschappen van bijengif. Dit serum van organisch bijengif is een complexe mix van eiwitten met unieke farmacologische activiteit en kan cosmetisch worden gebruikt om de huid te stimuleren in zelfherstel. Het signaal dat de huid licht gestoken is, zorgt ervoor dat het lichaam op deze plek collageen en elastine gaat produceren. Vers zuurstofrijk bloed stroomt naar het gebied, waadoor de gezondheid van de huid verder wordt verbeterd. Bijengif activeert ook gezichtsspieren die op hun beurt een liftend effect geven. 

Prijs 7,95 per stuk 

Een Bindweefselmassage van het gelaat + Bee Venom masker behandelprijs 50.00 euro.


Wenkbrauwen verven met Henna

Nieuw Glance

Uitlijnen van de wenkbrauwen

Met nieuwe technieken worden de wenkbrauwen tot in uiterste precisie uitgemeten naar het model wat bij uw gezicht past.

 

Epileren en Threaden

Dmv epileren en draadtechnieken worden alle haartjes verwijderd buiten de wenkbrauw zodat het model strak geshaped is.

 

 

Verven met Henna 

In mooie tinten worden de wenkbrauwen ingekleurd met Henna, wat goed pakt op de huid en langer blijft zitten dan gewone verf. 


Tarief

De prijs is 28,50

voorbeeld