Beautysalon met 100% Natuurlijke producten

'Omdat je huid je lief is'

De Salon

Welkom in mijn salon.

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Cindy Sprenkeling. Ik ben sinds 1986 gepassioneerd schoonheidsspecialiste. Sinds 2004 heb ik op deze fijne locatie mijn salon, waar rust en aandacht hoog in het vaandel staan.

Mijn Credo: "Alles in het belang van de huid". Dit betekent geen synthetische toevoegingen in de producten. De natuur is intelligent, van onschatbare waarde en dat voelt uw huid. Daarom viel mijn keuze op Living Nature uit Nieuw Zeeland, Puurr uit Nederland en Natury's uit Italië. Deze merken zijn 100% natuurlijk en biologisch.  Mijn enthousiasme deel ik niet alleen met mijn klanten maar ook train ik schoonheidsspecialistes die met Living Nature willen werken. 

Voldoende tijd en aandacht in de behandelingen is waar ik veel waarde aan hecht. Geen in- en uitloop van andere mensen, maar rustgevende geuren en muziek.

De afgelopen 20 jaar heb ik een hele fijne band opgebouwd met mijn trouwe klantenkring. 

Graag hoop ik ook met u kennis te mogen maken om ook u die heerlijke, vaak welverdiende rust en weldaad voor uzelf en uw huid te gunnen.

Dus tot ziens!

Living Nature

Living Nature oogst op duurzame wijze opmerkelijke 'Top' ingrediënten verkregen van de unieke, inheemse Nieuw-Zeelandse planten en Manuka honing. De producten van Living Nature beschermen en voeden de huid precies zoals de natuur het bedoeld heeft. De meest gevraagde behandeling is niet voor niets de Warm Honing behandeling. Tijdens deze behandeling wordt de Manuka honing warm aangebracht op het gezicht en ingemasseerd met warme rozenkwarts kristallen. De huid krijgt een superboost door de vitaminen, aminozuren, mineralen en essentiële vetzuren. Verder zijn alle Living Nature producten BDIH gecertificeerd en een aantal ook Cosmos gecertificeerd Organisch, CO2 neutraal, niet getest op dieren en zijn er diverse producten Winnaars van de Natural Healt Beauty Awards! Goed hè!!!

Puurr

Puurr is een betaalbare huid- en lichaamsverzorgingslijn zonder chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen.De producten zijn in Nederland vervaardigd. Wat ik zo heerlijk vind van Puurr is dat de behandelingen of rituelen een oosters tintje hebben. Zo is er een Zen behandeling waarbij warme geurige kruidenstempels worden gebruikt voor een intense ontspanning, aangevuld door een Tui-na drukpuntmassage van schouders en nek. Een zijde zacht oogmasker gevuld met kokos bedekt de ogen tijdens het masker. Tijdens de lichaamsbehandelingen wordt men meegenomen met een geurreis.Ook zijn er behandelingen die het bindweefsel versterken d.m.v. bindweefselrollers (geschikt voor thuisgebruik). De nieuwste behandeling van Puurr is de Dermaroller, ook wel Micro-needling genoemd. Deze verfrissende behandeling maakt een verouderde huid weer glanzend en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Alle Puurr behandelingen zijn rustgevend en heerlijk om te ontvangen.