Reinigende behandeling (60 min)

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van Onzuiverheden, Masker, Hydrateren en Beschermen.

 

Gezichtsbehandeling (90 min) 

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van Onzuiverheden, Epileren, Masker incl. Voetmassage, Uitgebreide Ontspannende Gezichtsmassage van Schouders, Nek en Gezicht, Hydrateren en Beschermen.

 

Living Nature Warme Manuka Honing behandeling (60 min)

Reinigen, Peeling met Vapozone, Warme Manuka Honing Massage met Rozenkwarts Kristallen, Masker, Hydrateren en Beschermen.   

 

Living Nature Gezichtsbehandeling incl. Warme Manuka Honing (105 min)

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van onzuiverheden, Epileren, Warm Honing Massage met Rozenkwarts-kristallen, Masker incl. Voetmassage, Uitgebreide Ontspannende Gezichtsmassage van Schouders, Nek en Gezicht, Hydrateren en Beschermen.

 

Living Nature Gezichtsbehandeling Rijststempel Massage incl. NZ klei pakking (90 min)

Reinigen, Peeling met Vapozone, Verwijderen van onzuiverheden, Epileren, Massage met Warme Rijststempels van Biologische Zijde gevuld met Biologische Basmatirijst en Manuka Pulver gevolgd door

een Manuele massage van de Nek en Schouders, Gezichtspakking met Nieuw Zeelandse Klei en Oliën incl. voetmassage, Hydrateren en Beschermen.

 

 

Expert Treatment Bio Peeling (in kuur verband of los te boeken) 

De biopeeling is een behandeling om de huid te vernieuwen zonde deze te verdunnen. Is niet chemisch maar puur natuur. De microvezels uit het zeewier, algen en spongilla petetreren de huid en vehogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Wat normaal 28 tot 30 dagen duurt, gebeurt nu in 10 dagen. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid. Geschikt voor de acne gevoelige huid, rosacea en rimpels. 

 

Bindweesfel Gezichtsmassage (60 min) 

Reinigen, Manuele Bindweefsel massage gevolgd door Bindweefsel Rollers en serum om de huid te verstevigen, afsluitend met Argan olie. De Manuele Bindweefsel massage kan ook als losse module gekozen worden in elke gezichtsbehandeling (zie tarieven). 

 

Puurr Zen Gezichtsbehandeling (90 min)

Zen intro Massage van Nek en Schouders met Warme Kruidenstempels, Reinigen, Peeling met Vapozone, Epileren en Verwijderen van onzuiverheden, Gezichtsmassage, Creme Masker, inclusief drukpuntmassage

van Hoofd, Oor en Voet. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Zen Gezichtsbehandeling incl Bindweefsel Rollers (100 min)

Zen intro Massage van Nek en Schouders met Warme Kruidenstempels, Reinigen, Peeling met Vapozone, Epileren en Verwijderen van onzuiverheden, Bindweefselmassage met Serum en Rollers om de huid te doorbloeden en de aanmaak van collageen te stimuleren. Gezichtsmassage, Creme Masker, inclusief drukpuntmassage van Hoofd, Oor en Voeten. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Dermaroller huidverbetering incl. Acid Peel en Alginaat pakking (75 min)

Huidverbeterende behandeling. Reinigen, Peeling met vapozone +  Acid Peel Tonic Booster 10%, Dermaroller behandeling, een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen bij rimpeltjes en pigmentvlekjes. Alginaatmasker, inclusief drukpuntmassage van Hoofd, Oor en Voeten. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Acid Peel als extra in behandeling naar keuze (10 min)  

Een intensieve peeling met een verhoogd percentage fruitzuren. Deze haalt uw nieuwe huid tevoorschijn, glad en stralend! Deze reiniging vindt onder stoom plaats. Tijdens de inwerktijd worden uw nek en schouders zachtjes gemasseerd. 

 

Puurr Aroma Ritueel 

Een Complete Gezichtsbehandeling met Geurbeleving en Ontspanning. Startend met de Zen intromassage van warme kruidenstempels en Rozenkwartskristallen. Reiniging met Cupping om de huid te doorbloeden. Peeling en Acid Peel (zoals hierboven genoemd) in combinatie met Hoog Frequente stroom (optioneel indien nodig bij acne of rimpels). Gevolgd door Hydrastempel-massage van Lavendel en Lijnzaad om de huid te hydrateren, Rozenkwarts massage voor extra ontspanning. Afsluitend met Masker incl. Drukpunt massage op Hoofd, Oor en Voeten.

 

Lash Volume Lift (50 min)

Uw wimpers worden gelift, waardoor uw wimpers langer lijken voor een behoud van ongeveer 6 weken. 

 

Losse Modules

Epileren van de wenkbrauwen

Verven van de wenkbrauwen

Verven van de wenkbrauwen

Harsen van de benen

Harsen van de rug

 

Body Sugaring

Een ontharingsmethode d.m.v. een suikerpasta met honing, citroen, arabisch gom en kruiden. Voor oksels, bikinilijn, onder en/of bovenlip en wenkbrauwen. Deze pasta is zachter voor ieder huidtype en aanzienlijk minder pijnlijk dan ontharen met hars.