Reinigende behandeling

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van Onzuiverheden, Masker, Hydrateren en Beschermen

 

Acne behandeling 

Bij acne is er net iets meer nodig bij het verwijderen van onzuiverheden. Om dit op een prettige manier te doen gebruik ik een lijnzaadpakking om de huid voor te verweken of de Skinscrubber. Dit is een apparaatje die de huid glad en schoon maakt dmv geluidsgolven en galvanische stroom waardoor de huid intensief gereinigd wordt. De tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de acne.

 

Gezichtsbehandeling (90 min) 

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van Onzuiverheden, Epileren, Masker incl. Voetmassage, Uitgebreide Ontspannende Gezichtsmassage van Schouders, Nek en Gezicht, Hydrateren en Beschermen.

 

Living Nature Warme Manuka Honing behandeling (60 min)

Reinigen, Peeling met Vapozone, Warme Manuka Honing Massage met Rozenkwarts Kristallen, Masker, Hydrateren en Beschermen.   

 

Living Nature Gezichtsbehandeling incl. Warme Manuka Honing (105 min)

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van onzuiverheden, Epileren, Warm Honing Massage met Rozenkwarts-kristallen, Masker incl. Voetmassage, Uitgebreide Ontspannende Gezichtsmassage van Schouders, Nek en Gezicht, Hydrateren en Beschermen.

 

Living Nature Gezichtsbehandeling Rijststempel Massage incl. NZ klei pakking (90 min)

Reinigen, Peeling met Vapozone, Verwijderen van onzuiverheden, Epileren, Massage met Warme Rijststempels van Biologische Zijde gevuld met Biologische Basmatirijst en Manuka Pulver gevolgd door

een Manuele massage van de Nek en Schouders, Gezichtspakking met Nieuw Zeelandse Klei en Oliën incl. voetmassage, Hydrateren en Beschermen.

 

 

Expert Treatment Bio Peeling (in kuur verband of los te boeken) 

De biopeeling is een behandeling om de huid te vernieuwen zonde deze te verdunnen. Is niet chemisch maar puur natuur. De microvezels uit het zeewier, algen en spongilla petetreren de huid en vehogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Wat normaal 28 tot 30 dagen duurt, gebeurt nu in 10 dagen. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid. Geschikt voor de acne gevoelige huid, rosacea en rimpels. 

 

Bindweesfel Gezichtsmassage (40 min) 

Deze massage richt zich op de lederhuid. Door deze met diverse grepen aan te pakken raakt de huid goed doorbloed waardoor de aanmaak van collageen en elastine in de huid beter wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en krijgt een mooie frisse 'glow'. Een intensieve gezichtsmassage ideaal als de huid rimpeliger wordt na bv gewichtsverlies. 

Reinigen, Manuele Bindweefsel massage gevolgd door Bindweefsel Rollers en serum om de huid te verstevigen. De Manuele Bindweefsel massage kan ook als losse module gekozen worden in elke gezichtsbehandeling (zie tarieven). 

 

Buccal Face Lift Massage ( 60 min) 

Deze massage richt zich op het spierweefsel van de gezichtshuid, hals en decolleté. Doordat het bot en spierweefsel onze contouren vormt in het gezicht kan je je voorstellen dat wanneer dit krimpt bij het ouder worden dat de spieren en vetweefsel slapper worden. Maar ook bij spanning in het gezicht geven de gespannen spieren een vermoeide uitdrukking. Denk aan een frons en denkrimpels. Deze Buccal massage ontspant de aanhechting van de spieren. Ook de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren worden los gemasseerd. Het is een totale workout voor juist die spieren. 

Effect: 

  • Ontspant en verbetert het uiterlijk van de huid
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • Verbetert de spiertonus van de gezichtsspieren en vermindering van fijne lijntjes 
  • Verbetert de bloedcirculatie en de lymfestroom
  • Ontspant ook het hele lichaam en de stem waardoor alles helderder voelt en klinkt.

Natury's Gezichts behandelingen. 

Natury's gezichtsbehandelingen worden met natuurlijke producten uit Italië toegepast. U kunt deze heerlijke producten thuis gebruiken om het resultaat van de behandeling voort te zetten. Afhankelijk van uw huidtype zijn er diverse mogelijkheden. 

  • De Natury's No Age lijn is voor de ouder wordende huid. Een dubbele peeling ontneemt de dode huidcellen waardoor de serums met intensieve ingrediënten zoals Retinol, Bakuchiol, Peptide en Vitamine C beter werken in de huid. Het alginaat masker zorgt ervoor dat alle ingrediënten diepere lagen bereiken. Uw huid ziet er jeugdig en fris uit na deze behandeling.
  • De Natury's Purifying lijn is voor de acne gevoelige huid. Maar ook voor de ouder wordende huid die nog steeds last kan hebben van vervelende onzuiverheden. Ingrediënten zoals Niaciamide, Camelia Sinensis Blad en Tea tree verzachten, kalmeren en hebben krachtige ontstekingsremmende en zuiverende eigenschappen zonder uit te drogen. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om overmatig talg te doen verminderen en roodheden te verzachten. De fruitzuren in de peeling zal de huid een gladder en stralender uiterlijk geven. Ook voor thuisgebruik. 
  • De Natury's Sensitive lijn is voor de gevoelige en rosacea huid. De zeer zachte enzymatische peeling met ananas en papaya bereiden de huid voor om de effecten van de behandeling te vergroten. Niaciamide (B3) versterkt de huidbarrière en helpt bij onzuiverheden en roodheden. Het masker is vol en rijk aan vetten en oliën zoals Rosa Canina, Rijst olie en Shea Butter. 
  • De Natury's Hydra lijn is een ware dorstlesser voor de huid. Tijdens deze behandeling wordt de huid van droge schilfertjes ontdaan. De huid kan weer opnemen waar deze behandeling ook zijn naam aan dankt. Het Hydra Serum wordt in gemasseerd onder de hydra massage olie. Het masker zorgt voor extra opname van oa Hyaluronzuur die het vermogen heeft om 1000x zijn eigen gewicht aan vocht vast te houden waardoor de huid er voller en gladder uitziet. 

Puurr Zen Gezichtsbehandeling (90 min)

Zen intro Massage van Nek en Schouders met Warme Kruidenstempels, Reinigen, Peeling met Vapozone, Epileren en Verwijderen van onzuiverheden, Gezichtsmassage, Creme Masker, inclusief drukpuntmassage

van Hoofd, Oor en Voet. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Zen Gezichtsbehandeling incl Bindweefsel Rollers (100 min)

Zen intro Massage van Nek en Schouders met Warme Kruidenstempels, Reinigen, Peeling met Vapozone, Epileren en Verwijderen van onzuiverheden, Bindweefselmassage met Serum en Rollers om de huid te doorbloeden en de aanmaak van collageen te stimuleren. Gezichtsmassage, Creme Masker, inclusief drukpuntmassage van Hoofd, Oor en Voeten. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Dermaroller huidverbetering incl. Acid Peel en Alginaat pakking (75 min)

Huidverbeterende behandeling. Reinigen, Peeling met vapozone +  Acid Peel Tonic Booster 10%, Dermaroller behandeling, een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen bij rimpeltjes en pigmentvlekjes. Alginaatmasker, inclusief drukpuntmassage van Hoofd, Oor en Voeten. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Acid Peel als extra in behandeling naar keuze (10 min)  

Een intensieve peeling met een verhoogd percentage fruitzuren. Deze haalt uw nieuwe huid tevoorschijn, glad en stralend! Deze reiniging vindt onder stoom plaats. Tijdens de inwerktijd worden uw nek en schouders zachtjes gemasseerd. 

 

Puurr Aroma Ritueel 

Een Complete Gezichtsbehandeling met Geurbeleving en Ontspanning. Startend met de Zen intromassage van warme kruidenstempels en Rozenkwartskristallen. Reiniging met Cupping om de huid te doorbloeden. Peeling en Acid Peel (zoals hierboven genoemd) in combinatie met Hoog Frequente stroom (optioneel indien nodig bij acne of rimpels). Gevolgd door Hydrastempel-massage van Lavendel en Lijnzaad om de huid te hydrateren, Rozenkwarts massage voor extra ontspanning. Afsluitend met Masker incl. Drukpunt massage op Hoofd, Oor en Voeten.

 

Lash Volume Lift 

Uw wimpers worden gelift, waardoor uw wimpers langer lijken voor een behoud van ongeveer 6 weken. 

 

Losse Modules

Epileren van de wenkbrauwen

Verven van de wenkbrauwen

Verven van de wenkbrauwen

Harsen van de benen

Harsen van de rug

 

Body Sugaring

Een ontharingsmethode d.m.v. een suikerpasta met honing, citroen, arabisch gom en kruiden. Voor oksels, bikinilijn, onder en/of bovenlip en wenkbrauwen. Deze pasta is zachter voor ieder huidtype en aanzienlijk minder pijnlijk dan ontharen met hars.

 

Elektrisch ontharen (Blend en HF methode) 

Deze permanente ontharingsmethode is naast donkere haren ook geschikt voor blonde, grijze, rode en lichtgekleurde haren wat met laserontharing niet mogelijk is. Bij elektrisch ontharen wordt een minuscuul naaldje in het haarzakje geschoven. Eenmaal in het haarzakje wordt er een stroompje door de naald heen geleid. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje en de kleine bloedvaatjes verwarmd worden. Door deze warmte worden de cellen beschadigd die het haarzakje voorzien van voedingsstoffen. Het haartje wordt met een pincet verwijderd. De haren worden één voor één behandeld. Het resultaat is afhankelijk van de groeifase van de haar. In deze fase zit de haar nog vast en is de behandeling het meest effectief. Niet alle haren bevinden zich in deze fase. 10 % kan terugkomen. Daarom is een onderhoudsbehandeling van 2 tot 4 keer per jaar aan te raden. U krijgt van mij thuisadvies mee. Vooraf is een intake gesprek waarin alles duidelijk uitgelegd wordt en ik enkele vragen over uw gezondheid en wensen zal stellen. Bij een aanvullende verzekering wordt een gedeelte of de gehele behandeling vergoed door veel zorgverzekeraars. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.