Reinigende behandeling (60 min)

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van Onzuiverheden, Masker, Hydrateren en Beschermen.

 

Gezichtsbehandeling (90 min) 

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van Onzuiverheden, Epileren, Masker incl. Voetmassage, Uitgebreide Ontspannende Gezichtsmassage van Schouders, Nek en Gezicht, Hydrateren en Beschermen.

 

Living Nature Warme Manuka Honing behandeling (60 min)

Reinigen, Peeling met Vapozone, Warme Manuka Honing Massage met Rozenkwarts Kristallen, Masker, Hydrateren en Beschermen.   

 

Living Nature Gezichtsbehandeling incl. Warme Manuka Honing (105 min)

Reiniging, Peeling met Vapozone, Verwijderen van onzuiverheden, Epileren, Masker incl. Voetmassage, Uitgebreide Ontspannende Gezichtsmassage van Schouders, Nek en Gezicht, Hydrateren en Beschermen.

 

Living Nature Gezichtsbehandeling Rijststempel Massage incl. NZ klei pakking (90 min)

Reinigen, Peeling met Vapozone, Verwijderen van onzuiverheden, Epileren, Massage met Warme Rijststempels van Biologische Zijde gevuld met Biologische Basmatirijst en Manuka Pulver gevolgd door

een Manuele massage van de Nek en Schouders, Gezichtspakking met Nieuw Zeelandse Klei en Oliën incl. voetmassage, Hydrateren en Beschermen.

 

Living Nature Gezichts-meridiaanbehandeling m.b.v. de Accu Beauty Wand (75 min) 

Reinigen, Peeling met Vapozone en Lymfedrainage, Meridiaan drukpunt massage met de speciale Nieuw-Zeelandse massage stick, gevolgd door een korte Bindweefsel Massage en Gezichtspakking met Nieuw-Zeelandse Klei en Oliën, Hydrateren en Beschermen.

 

Bindweesfel Gezichtsmassage (60 min) 

Reinigen, Manuele Bindweefsel massage gevolgd door Bindweefsel Rollers en serum om de huid te verstevigen, afsluitend met Argan olie. De Manuele Bindweefsel massage kan ook als losse module gekozen worden in elke gezichtsbehandeling (zie tarieven). 

 

Puurr Zen Gezichtsbehandeling (90 min)

Zen intro Massage van Nek en Schouders met Warme Kruidenstempels, Reinigen, Peeling met Vapozone, Epileren en Verwijderen van onzuiverheden, Gezichtsmassage, Creme Masker, inclusief drukpuntmassage

van Hoofd, Oor en Voet. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Zen Gezichtsbehandeling incl Bindweefsel Rollers (100 min)

Zen intro Massage van Nek en Schouders met Warme Kruidenstempels, Reinigen, Peeling met Vapozone, Epileren en Verwijderen van onzuiverheden, Bindweefselmassage met Serum en Rollers om de huid te doorbloeden en de aanmaak van collageen te stimuleren. Gezichtsmassage, Creme Masker, inclusief drukpuntmassage van Hoofd, Oor en Voeten. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Dermaroller huidverbetering incl. Acid Peel en Alginaat pakking (75 min)

Huidverbeterende behandeling. Reinigen, Peeling met vapozone +  Acid Peel Tonic Booster 10%, Dermaroller behandeling, een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen bij rimpeltjes en pigmentvlekjes. Alginaatmasker, inclusief drukpuntmassage van Hoofd, Oor en Voeten. Hydrateren en Beschermen.

 

Puurr Acid Peel als extra in behandeling naar keuze (10 min)  

Een intensieve peeling met een verhoogd percentage fruitzuren. Deze haalt uw nieuwe huid tevoorschijn, glad en stralend! Deze reiniging vindt onder stoom plaats. Tijdens de inwerktijd worden uw nek en schouders zachtjes gemasseerd. 

 

Puurr Rhassoul Behandeling

Een Rug Rhassoulpakking waar naast Rhassoul (lava), klei en Kaoline klei ook een organisch scrubdeeltje inzit. Beide werken zuiverend en afvoerend en geven vitamines en mineralen af. Argan olie voedt en verzacht de huid extra. Al masserend wordt de rug gescrubd en daarna afgedekt met folie. Kiest u ervoor om deze behandeling als intro van uw gezichtsbehandeling te ondergaan, dan blijft de folie gedurende de hele behandeling zitten. 

 

Lichaamsmassage (30 min)

Een ontspanningsmassage van de achterkant van het lichaam.

 

Lichaamsmassage (60 min) 

Een ontspanningsmassage van de voor- en achterkant van het lichaam.

 

Lichaamsmassage  (75 min)

Een ontspanningsmassage van gehele lichaam inclusief armen en handen.

 

Hotstone Massage (30 min)

Een massage van de achterkant van het lichaam d.m.v. warme lava stenen voor een intense dieptewerking in de spieren.Warmte ontspant direct. Bij deze massage worden naast de stenen ook manuele effleurages uitgevoerd. 

 

Oorkaars massage  

Door middel van een linnen oorkaars gedrenkt in zuivere bijenwas met kruiden wordt een lichte onderdruk gecreëerd om de gehoorgang en trilhaartjes te stimuleren. Voorafgaand een oormassage.

 

Losse Modules

Epileren van de wenkbrauwen

Verven van de wenkbrauwen

Verven van de wenkbrauwen

Harsen van de benen

Harsen van de rug

 

Body Sugaring

Een ontharingsmethode d.m.v. een suikerpasta met honing, citroen, arabisch gom en kruiden. Voor oksels, bikinilijn, onder en/of bovenlip en wenkbrauwen. Deze pasta is zachter voor ieder huidtype en aanzienlijk minder pijnlijk dan ontharen met hars.